logo van aannnemer en bouwbedrijf Alma Bouw uit Elspeet, Ermelo

Verbouwen: Renovatie van het verleden

Kwalitatieve achteruitgang, energieverlies of een uiterlijk dat niet meer past bij deze tijd. Misschien wordt het tijd om te renoveren of verbouwen. Vochtige muren, slecht geïsoleerde ramen, en deuren drijven uw energiekosten omhoog.
Met een renovatie zorgen we dat (een deel van) het gebouw haar oorspronkelijke waarde terug krijgt. En in veel gevallen zelfs meerwaarde. Dat is in geld uit te drukken, maar ook in woon- of werkplezier. Denk aan moderne bedrijfsruimten waar werknemers graag in werken, frisse leefbare zolders, moderne badkamers en aangename serres. Daarnaast is het ook bij een verbouwing de moeite waard om de eerste stappen te zetten naar een energie zuiniger pand.

Flexibiliteit en goed overleg

Waar uw hart en wensen ook maar naar uitgaan, samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden en vertalen dit naar een helder plan van aanpak. We maken een inzichtelijke begroting, en houden hierbij rekening met onvoorziene zaken. We communiceren goed met elkaar zodat u tijdens of na de verbouwing niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Vaak kunnen wij op basis van onze ervaring mogelijkheden of creatieve oplossingen aandragen waar u zelf nog niet aan heeft gedacht.Overleg en afstemming tijdens de verbouwing

U woont in het pand waar de renovatie plaatsvindt en wilt graag blijven douchen? Uw bedrijfsactiviteiten moeten tijdens de verbouwing ongehinderd kunnen doorgaan? Wij zijn flexibel en zorgen er maximaal voor dat de bewoners of gebruikers van het pand tijdens de renovatie zo min mogelijk overlast ervaren.