logo van aannnemer en bouwbedrijf Alma Bouw uit Elspeet, Ermelo

Meer dan 40 jaar ervaring in bouwen

Gerhard Bossenbroek en Jan Pieter Klopman werkten jaren geleden voor dezelfde werkgever. Samen startten ze in 2008 hun eigen bedrijf. “Met inmiddels samen meer dan 40 jaar ervaring, zijn wij trots op de mooie projecten die wij voor én met onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd en het vertrouwen dat we in de loop van de jaren hebben kunnen opbouwen”.
Wilt u bouwen, verbouwen of uw woning of bedrijfspand degelijk onderhouden. Neem dan contact op met Gerhard of Jan Pieter. Graag maken ze een afspraak om u vrijblijvend te adviseren en een stappenplan met u uit te werken.


Auto van Alma bouw Auto van Alma bouw
Jan Pieter Klopman van Alma Bouw Gerhard Bossenbroek van Alma Bouw

Jan Pieter Klopman: 06 - 20 64 12 20

Gerhard Bossenbroek: 06 - 20 64 12 20

Verhuur mini verreiker

Alma bouw beschikt over een Giant verreiker met een krachtige telescopooplader. Ideaal voor het verplaatsen en tillen van zware lasten. Ook op plaatsen die te klein zijn voor grotere machines. Deze verreiker kunt u bij ons huren met een chauffeur. Wilt u weten of de inzet van de ?verreiker past bij uw situatie. Neem dan contact met ons op.

Samenwerken met Alma Bouw

Naast Jan Pieter en Gerhard beschikt Alma Bouw over een uitgebreid netwerk van specialisten. Vakmensen uit verschillende disciplines met wie Alma Bouw vaak al voor een lange periode samenwerkt. “Het bij elkaar brengen van de juiste vakmensen per project is een cruciale factor in ons werk. Wij geloven sterk in het principe dat we samen meer weten dan alleen. Het draait om interactie, goed overleg en naar elkaar luisteren. Alleen zo kunnen we voor onze opdrachtgevers het optimale resultaat behalen”. Ben jij een vakman en wil je meer weten over samenwerken met Alma Bouw? Neem dan contact met ons.